	ICON international council of museums										
27TH ICOM GENERAL CONFERENCE											
HYBRID FORMAT											
IIME		DAY 1 ICOM STATUTORY MEETINGS DAY		sc	DAY 2 IENTIFIC PROGRAMME DAY	DAY 2 DAY 3 DAY 4 PROGRAMME DAY IC PROGRAMME DAY IC ON STATUTORY MEETINGS DAY SCIENTIFIC PROGRAMME DAY					
LOCAL TIME					ER FULL TICKET NON MEMBERS FULL TICKET						
8:00	DAY TICKE BOOKING OF THE CONFERENCE CENTER						T DAY TICKET DAY TICKET				
8:15 8:30	ELECTIONS										
8:45 9:00											
9:15 9:30	OPENING CEREMONY (30 min) MAIN ROOM 1X2000 DIGITAL ROOM 1X3000		KEYNOTE 1 (45 min)			KEYNOTE 2 (45 min)					
9:45 10:00						MAIN ROOM 1X2000		DIGITAL ROOM 1X3000			
10:15 10:30	SEPARATE MEETING OF THE NCs (1,5h)	SEPARATE MEETING OF THE Ics (1,5h)	PLENARY 1 (1,15 h)	WORKSHOP 2 (1,15 h)	ROUNTABLE 1 (1,15 h)	PLENARY 2 (1,15 h)	WORKSHOP 4 (1,15 h)	ROUNTABLE 3 (1,15 h)			
10:45 11:00											
11:15 11:30											
11:45 12:00	COFFEE BRE	COFFEE BREACK (30 min)			COFFEE BREACK (30 min)						
12:15 12:30											
12:45 13:00	ADVISORY COUNCIL MEETING (1,5h)		PANEL 1 (1,5 h) OPEN FORUM FOR ROUNTABLE 2 (1,5 h) ROUNTABLE 2 (1,5 h)			GENERAL ASSEMBLY (1,5 h)					
13:15 13:30						DR1X300			ICs OFF-SITE MEETINGS (32)		
13:45 14:00						MAIN ROOM 1X2000 SR1X3000					
14:15 14:30	WORKSHOP 1 (1,15h)	NETWORKING SESSION 1 ACK (1,15 h) (1,15h)	WORKSHOP 3(1,15h)	LUNCH BREACK (1,15h)	NETWORKING SESSION 2 (1,15h)	ROUNTABLE 4 (1,15 h)	LUNCH BREACK (1h)	NETWORKING SESSION 3 (1h)			
14:45 15:00	LUNCH BRE	ACK (1,131)		LUNCH BREACK (1,131)	(1,151)		LUNCH BREACK (III)	(11)			
15:15 15:30					R1X100 DR1X250						
15:45 16:00	COMMITTEES MEETINGS (30) (2h) R12X100		COMMITTEES MEETINGS (30) (2h)			EXTRAODINARY GENERAL ASSEMBLY (2h)					
16:15 16:30											
16:45 17:00											
17:15 17:30											
17:45 18:00											
18:15 18:30											
18:45 19:00											
19:15 19:30							CLOSING CEREMONY (30 mi	in)			
19:45 20:00		SOCIAL EVENTS (4) (2h)			MAIN ROOM 1X2000 DIGITAL ROOM 1X3000						
20:15 20:30	OPENING				CLOSING PARTY (1,5h)						
20:45 21:00											
21:15 21:30	1x2000		4x500			1x2000					

	ICON international council of museums											
27TH ICOM GENERAL CONFERENCE												
DIGITAL FORMAT												
WE			DAY 1 ICOM STATUTORY MEETINGS DAY			DAY 2		50	DAY 3 CIENTIFIC PROGRAMME DAY	DAY 4	DAY 5 SCIENTIFIC PROGRAMME DAY	
AL TI	ICOM MEMBER FULLTICKET											
100		NON MEMBERS FULL TICKET DAY TICKET										
8:00	RECTONS RECTORS											
8:15 8:30												
8:30 8:45												
9:00 9:15 9:30												
9:30 9:45												
10:00												
10:15 10:30												
10:45												
11:00 11:15												
11:30												
11:45 12:00												
12:15 12:30	, c	OPENING CEREMONY (30 min)		KEYNOTE 1 (45 min)			KEYNOTE 2 (45 min)					
12:45												
13:00 13:15										GENERAL ASSEMBLY (2,5 h)		
13:30	SEPARATE MEETING OF TH	E NCs (1,5h)	SEPARATE MEETING OF THE Ics (1,5h)	PLENARY 1 (1,15 h)	WORKSHOP 2 (1,15 h)	ROUNTABLE 2 (1,15 h)	PLENARY 2 (1,15 h)	WORKSHOP 3 (1,15 h)	ROUNTABLE 4 (1,15 h)			
13:45 14:00												
14:15												
14:30 14:45		COFFEE BREAC	K (15 min)	COFFEE BREACK (15 min)			COFFEE BREACK (15 min)			COFFEE BREACK (15 min)	ICs OFF-SITE MEETINGS (32)	
15:00												
15:15 15:30	ADVISORY COUNCIL MEETING (1,5h)		ICs BOARD MEETING (1,5h) COMMITTEES MEETINGS (30)		OPEN FORUM FOR	COMMITTEES		EXTRAODINARY GENERAL ASSEMBLY (1,5h)				
15:45 16:00				(1,5h)		RESOLUTION (1,5 h) (1,5h)		.511)				
16:15												
16:30		COFFEE BREAC	K (15 min)		COFFEE BREACK (15 min)			COFFEE BREACK (15 min)				
16:45 17:00												
17:15 17:30	WORKSHOP 1 (1,15 h)	NETWORKING 1 (1,15		PANEL 1 (1,15 h)	NETWORKING SESSION 2 (1,15h)	ROUNTABLE 3 (1,15 h)	PANEL 2 (1,15 h)	NETWORKING SESSION 3 (1,15h)	WORKSHOP 4 (1,15 h)			
17:45		1 (1,15			2 (1,130)			5 (1,151)				
18:00 18:15		COFFEE BREAC	K (15 min)		COFFEE BREACK (15 min)			COFFEE BREACK (15 min)			CLOSING CEREMONY (30 min)	
18:30	18:30											
18:45	SO	CIAL EVENTS (4	5 min)	SOCIAL EVENTS (45 min)			SO	CIAL EVENTS (45 min)			CLOSING PARTY (30 min)	